Nyílt délután és beiratkozás a hidegkúti sípályán!

Időpont: 2018. szeptember 23., vasárnap, 16:00-18:00

 

Az ősz beköszöntével nem csak a tanév indul el, hanem a téli sportok szezonja is. Kérünk Titeket, hogy a gyermekek heti időbeosztásánál gondoljatok a síelésre és snowboardozásra is, hisz az év következő szakaszában a zárt termi elfoglaltságok kerülnek előtérbe, és oly kevés lehetőség marad a szabad levegőn történő időtöltésre.

Csatlakozzatok Ti is ahhoz a körhöz, akik a télben nem a szürkeséget látják, hanem annak sajátosságait kihasználva az abban rejlő vidámságot és örömöt! Kevés olyan sportág létezik, amely ennyi embert mozgatna meg évről-évre, és csalogatna mosolyt az arcokra, nemtől, kortól, tudásszinttől függetlenül, még a legszomorúbbaknak tűnő hónapokban is! Síeljetek, snowboardozzatok, legyetek idén részesei egy mind fizikálisan, mind pszichésen egészségesebb télnek!

Klubunk idén is megtesz mindent annak érdekében, hogy tanítványaink vidáman, pozitív élményekkel töltődve, magas szinten sajátíthassák el a síelés és snowboardozás fortélyait, technikai tudásukat kiegészítve egyéb ismeretekkel, mint a biztonsági követelmények, a sí-kresz, valamint a környezettudatos viselkedés.

Miért érdemes eljönni?

  • Mert a nyílt napon lehetőség nyílik megismerkedni az oktatókkal, és síiskolánk felszereltségével,   működésével, szolgáltatásaival.
  • Mert díjmentesen igénybe vehetőek a sí- és snowboard felszerelések.
  • Mert díjmentesen kipróbálható a kiváló minőségi speciális borítású lesikló pálya. 
  • Mert a személyes találkozás és szaktanácsadás után a lehetőség van a helyszínen beiratkozni csoportos foglalkozásainkra vagy időpontot foglalni magánórákra.

Az eseményre várunk minden érdeklődőt, régi és új tanítványt egyaránt!

 További részletek hamarosan…