Gyik

A sípályát kizárólag a Slider Club oktatóinak felügyeletével és irányításával szabad használni, a síelésnek, snowboardozásnak megfelelő felszerelésben. Kivétel: pályabérlés esetén.

Utcai cipővel a pályára lépni TILOS!

A kesztyű és bukósisak viselése lesiklás és felvonózás közben – időjárástól függetlenül – kötelező!

  • Az árak tartalmazzák a felszerelést?

Igen, a foglalkozások díjai magában foglalják a teljes sí és snowboardfelszerelést. (Sí/snowboard cipő, síléc/snowboard, bukósisak, síbot.)

  • Hogyan öltöztessem gyermekem?

Időjárásnak megfelelően. Melegebb hónapokban elég egy vízhatlan nadrág, nem szükséges a síruházat. Amennyiben az nincs, váltó ruházat javasolt, mert a tanpálya használat közben vizes. Továbbá magasszárú zokni v. harisnya viselését kérjük, hogy az alsó ruházat ne csússzon el a sí/sbcipőben.

  • A bukósisak használata kötelező?

A bukósisak használata sízőknél 14 éves korig, a snowboardozóknál korhatár nélkül, mindenkinek kötelező!

  • Esőben, ünnepnapokon, óvoda-, iskolaszünetben is vannak foglalkozások?

A csoportos tanfolyam órái – és igény szerint a magánórák – hétköznap, hétvégén, ünnepnapokon, óvoda-, iskolaszünetben és időjárástól függetlenül – akár esős, szeles időben is – megtartásra kerülnek!

  •  Pótolhatom a kimaradt csoportfoglalkozást? Hogyan és mikor?

Csoportos tanfolyamra járóknak biztosítunk pótlási lehetőséget, egyeztetett más csoportórán, de csak a befizetett adott turnus lejáratának végéig. Csoportóra pótlására egy következő turnusban, vagy szezonban nincs lehetőség. Csoportórát magánórával pótolni, vagy a befizetett tanfolyamot magánórára „átvinni” nem lehet!

  •  Egy bérletet többen is használhatunk?

A tanfolyami órák, a bérleteket más személyre pl. testvérre át nem ruházhatók, és csak a megvásárlás szezonjában felhasználhatók!

  •  A magánórát lemondhatom anélkül, hogy a bérletemből az alkalom elveszne?

Igen, de csak ha a lemondás az óra megkezdése előtt min. 4 órával megtörténik.