Történetünk

Alapítók: Rév-Derschner Orsolya, Rév Ádám (Orsi férje) és Derschner Zoltán (Orsi édesapja)

2010. év elején határoztuk el, hogy szeretnénk megalapítani saját síiskolánkat, mert szerettünk volna valami mást, valami újat létrehozni. Elsősorban a sípálya műanyag borításának minőségén kívántunk változtatni, mert úgy gondoltuk, hogy a Magyarországon használt műanyagok többségénél van már újabb fejlesztésű, jobb tulajdonságokkal rendelkező sípálya borítás. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, amiért sikerült megtalálnunk az Impact Leisure céget, aminek munkatársaival kiválóan tudtunk együttműködni. (A sípályáról bővebben olvashatsz itt.)

A létesítmény létrehozásánál fontos volt számunkra, hogy egy olyan kellemes, nyugodt környezetet teremtsünk, ahol nem csak a tanítványaink, hanem az őket kísérők is jól érezzék magukat, és szívesen visszalátogassanak.

Vállalkozásunk családi vállalkozásként indult, amihez nagyon sok segítséget kaptunk mindkettőnk családjától, amiért örökké hálásak leszünk Nekik.

A családias hangulatot szeretnénk megőrizni az iskola működése közben is.

2015-ben csatlakozott hozzánk Kis Bence, akinek belépését nagy örömmel vettük.

Azóta együtt fejlesztjük a Slider Club-ot, hogy minél több tanítványunk és vendégünk arcán lássunk mosolyt és elégedettséget.